Finalizace nového alba Gotó Mariko

Jak jsme již letos v květnu informovali, zpěvačka Gotó Mariko chystá novou desku nazvanou Gainsbourg ni aisarete. Po několika eskapádách, kdy téměř došlo k odkladu vydání na příští rok, byl proces finalizace skladeb zdárně dokončen a nic tedy nebrání tomu, aby deska vyšla v původně plánovanou středu 11. prosince. Disk nabídne jedenáct skladeb, jejichž konečné pořadí naleznete níže. Písně Jódžóhan tansu Dance, Breeeeeak out!!!!! a Neverending Story se objevily již na loňském CD nazvaném DEMO. Gotó se u všech skladeb postarala o text, kompozici, aranže a nahrávání. Finální úpravy skladeb provedla společně s Nakamurou Sóičiróem, který spolupracuje například s kapelami Jurajura teikoku a OGRE YOU ASSHOLE.

Obálku alba nakreslil mangaka a ilustrátor Jamamoto Naoki, který s Gotó spolupracoval již před více než deseti lety, kdy je seznámil Johny Ókura-daidžin, frontman punk folkové kapely Suičú, sore wa kurušii. Jamamota můžeme znát jako autora mang Believers, Bunkó no hito-tači a Ašita mata denwa suru jo. Vedle obálky zveřejnila zpěvačka na svém YouTube účtu i dvouminutovou upoutávku na blížící se desku. Upoutávku přikládáme na konci článku.

01. Loved by Gainsbourg.
02. Mafuju no Kóšien
03. ONIGOROSHI
04. replay ATAMI
05. HEAVEN
06. Jódžóhan tansu Dance
07. Breeeeeak out!!!!!
08. Tatami so good!!!!!
09. LSD
10. Neverending Story
11. Obake


Společně s posledními informacemi o desce byly rovněž doplněny podrobnosti k doprovodné koncertní šňůře nazvané Je t’aime, mon amour Tour 2020. 24. ledna odstartuje v Kumamoto NAVARO, 25. ledna se přesune do Óita AT HALL, 26. ledna bude následovat Fukuoka UTERO. 9. února přijde na řadu Ósaka Shangri-La, 11. února Aiči HUCK FINN, 16. února Hokkaidó Spiritual Lounge, 29. února Tokio WWW X a 8. března dodatečné vystoupení v Okinawa Output. Mezi vystupujícími hosty bude například metalová kapela lilaill, noisový projekt Sea becomes black, punkoví Wančai Connection, rockové duo HARAHELLS a další.

zdroje:   Twitter,  Natalie