AMV novinky – díl třetí

V dnešním díle se podíváme na vítěze 3 velkých AMV soutěží najednou – Big Contest, Japan Expo a NCS. Tyto soutěže nevyprodukovaly nejzajímavější AMV, proto jsem se rozhodl napsat o všech v jednom příspěvku.

Steelshine – TROUBLE (Big Contest 2019, 1. místo)
Kakegurui je mezi AMV editory momentálně velmi oblíbený zdroj. V tomto videu autor nakombinoval Kakegurui s Persona 5 the Animation a za pomoci chytlavé písničky vytvořil vlastní malý příběh.

ShinRyu – Legacy (Japan Expo 2019, 1. místo)
Jak to vypadá, když anime postavy začnou používat VR, aby se dostaly do našeho světa? Přesně toto téma se autor pokusil zpracovat ve vítězném AMV Legacy. I přes chybějící větší propojení scén s hudbou autor odvedl úžasnou práci na technické stránce videa a vytvořil AMV, na které se jen tak nezapomíná.

Radical Dreamer – Become as Gods (NCS, 1. místo)
Radical Dreamer se již nějakou dobu věnuje zasazování vlastních 3D objektů do anime. V tomto AMV posunuje hranice opět o kus dál a už místo náhodně poletujících 3D koulí vytváří i vlastní komplexnější kompozice.
Vtipná příhoda: Autorovi se při jednom z testovacích renderů tohoto AMV poškodil SSD disk a kromě ztracených dat musel AMV začít dělat celé znovu.

Pokud se vám AMV nelíbila nebo chcete vidět další, můžete kouknout na oficiální výsledky jednotlivých soutěží, určitě tam najdete jiná AMV hodná pozornosti:
Big Contest 2019
Japan Expo 2019
NCS 2019