Podzimní spolupráce čtyř hrdinů

Animační studio Tacunoko Production slaví 55. výročí, a proto si na letošek připravilo projekt spojující největší originální počiny této společnosti. Půjde o televizní seriál s názvem Infini-T Force. Premiéry se dočkáme letos na podzim, konkrétně 4. října ve dvě v noci na NTV. Vedle data premiéry známe rovněž základní kostru tvůrčího týmu, hlasové obsazení hlavních postav i vizuální podobu seriálu, kterou nám tvůrci prezentují skrze zveřejněný propagační obrázek (vlevo) a rovněž upoutávku, již přikládáme ke zhlédnutí na konci článku.

Suzuki Kijotaka se ujal režie, se kterou má zkušenosti ze seriálů Psycho-Pass 2 a Jozakura Quartet: Hana no Uta, u kterých dělal pomocného režiséra. Hlavním scénáristou se stal Óno Tošija, jenž psal scénáře k seriálům Curitama a Subete ga F ni Naru. Pod původními návrhy postav je podepsán mangaka Ógure Ito, který má na svědomí tituly jako Tendžó Tenge a Air Gear. Návrhy hrdinů potom přepracoval Sató Keiiči, který má v současné chvíli plné ruce práce se seriálem Šingeki no Bahamut VIRGIN SOUL. Návrhy výstroje hlavních postav a mechanické návrhy zpracoval Nakakita Kódži. Nakakita pracoval například na seriálu Prism Ark. S animačními pracemi Tacunoko Production pomáhá studio Digital Frontier.

V hlavních rolích se představí hrdinové ze čtyř originálních značek studia Tacunoko Production. Jmenovitě jde o Gatchamana ze seriálu Kagaku Nindžatai Gatchaman, Tekkamana ze seriálu Učú no Kiši Tekkaman, Polymera ze seriálu Hurricane Polymer a Cassherna ze seriálu Šinzó Ningen Casshern. Všechny postavy i jejich seriály vznikly v průběhu sedmdesátých let. Projekt se dočkal i zpracování do podoby mangy, která vychází v měsíčníku HEROES. Kreslí ji Edžiri Tacuma a v současné době čítá dva svazky.

Nyní k hlasovému obsazení. Gatchamana namluví Seki Tomokazu, Tekkamana naopak Sakurai Takahiro, Polymera se ujal Suzumura Keniči, zatímco Casshern získal hlas Saitóa Sómy. Čtveřici hrdinů doprovodí Kajano Ai jako Kaidó Emi, Hanazawa Kana jako Bell Lin, Hirakawa Daisuke jako Damian Gray, Jasumoto Hiroki jako Raja Khan a Ono Acuši jako Z.