Zvířata čínského zvěrokruhu se objeví příští měsíc v televizi

etomataMinulý týden se na oficiálním webu objevila informace, že originální anime Etotama: Eto Tamašii se dostane na televizní obrazovky 9. dubna. Společně s tím bylo i netradičně oznámeno, že se prvních dvou dílů na DVD a Blu-ray nosičích dočkáme již 15. dubna, což je den před vydáním druhé epizody chystaného seriálu. Běžně se tyto disky objevují na pultech obchodů až několik měsíců po premiéře.

Podrobnosti o příběhu zatím nejsou známy, nicméně z dostupných upoutávek je patrné, že příběh sleduje dvanáct zvířat čínského zvěrokruhu. Každé z nich je přetvořeno do vzhledu roztomilé slečny a aby toho nebylo málo, má každá z těchto dívek i svou čibi podobu. Některé z nich si můžete prohlédnout v galerii pod článkem.

Za klasickou animací, jež zobrazuje většinu příběhových scén, stojí studio Encourage Films. O CGI animaci, která bude k vidění hlavně v akčních scénách, se postará společnost Širogumi. Ta se minulý rok podílela na filmu Stand By Me Doraemon a je mimo jiné podepsána i pod původním konceptem. Režie se ujal Oizaki Fumitoši, jehož můžete znát díky Ačči Kočči a Astarotte no Omoča!. Zmínit bychom měli i Watanabeho Akia, který vytvořil prvotní návrh vzhledu postav v jejich „dospělé“ podobě. Dříve pracoval například na Grisaia no Kadžicu nebo na sériích Monogatari.


Upoutávka s 2D animací:

Upoutávka s 3D animací:

zdroj:   Crunchyroll