V dubnu nás čeká Jeho milostný příběh!!

news_xlarge_ore01Dívčí manga měsíčník Bessacu Margaret, který publikuje nakladatelství Šúeiša, již dříve oznámil, že se jeho série nazvaná Ore Monogatari!! (v překladu „Můj milostný příběh!!“) dočká své animované adaptace. V nadcházejícím čísle tohoto časopisu budou zveřejněny další informace přibližující probíhající produkci, na internetu kolují však už teď. Adaptace bude mít seriálovou podobu a premiéra ji čeká letos v jarní sezóně na televizní stanici NTV. Na nedávném Comiketu mohli návštěvníci zhlédnout prvotní upoutávku, kterou naleznete pod novinkou.

Režie se chopil Asaka Morio, jenž už dříve nabral zkušenosti s adaptacemi dívčí mangy v seriálech Nana a Čihajafuru. Scénář sepíše Takahaši Nacuko, jejíž um jsme mohli posoudit například v obou sériích anime Mojašimon. O návrhy postav se postará Hamada Kunihiko, který s režisérem Asakou pracoval i na sériích Nana a Čihajafuru. Co se hlasů týče, tak jako hlavního hrdinu Gódu Takea uslyšíme Egučiho Takuju. Jeho nejlepšího kamaráda Sunakawy Makota se zhostí Šimazaki Nobunaga. A dívčí hrdince Jamato Rinko propůjčí hlas Han Megumi. Produkci zaštiťuje animační studio MADHOUSE.

Aktuálně sedmisvazkovou předlohu mají na svědomí autorka Kawahara Kazune a kreslířka užívající pseudonym Aruko. V centru dění jejich příběhu stojí středoškolský hromotluk se srdcem ze zlata, Góda Takeo. Ten si v poklidu se svým nejlepším kamarádem fešákem Sunakawou Makotem užívá života bezstarostného školáka. Jednoho dne ale ve vlaku Takeo pomůže dívce jménem Jamato Rinko od obtěžujícího devianta, čímž se však dost možná nakopne Takeův vlastní středoškolský milostný příběh!!

zdroje:   Yaraon,  Natalie