Manga Jamada-kun to 7-nin no Madžo se dočká i anime série

yamada_kun_to_7_nin_no_majoNa oficiálních stránkách anime Jamada-kun to 7-nin no Madžo bylo oznámeno, že se připravuje televizní série, která bude odvysílána na jaře příštího roku. Příběh zřejmě nebude přímo navazovat na chystané OVA, jehož první část vyjde již za dva týdny.

Protagonista Jamada Rjú je typickým středoškolským flákačem, který do školy často chodí pozdě, v hodinách spí a podle toho vypadají i jeho známky. Širaiši Urara je jeho přesným opakem a patří mezi nejlepší studentky na škole. Jednoho dne se ale stane menší nehoda, jejímž důsledkem si vymění svá těla.

Produkční tým bude v zásadě stejný jako u nadcházejícího OVA. Takuno Tomooki se u tohoto anime poprvé zhostil role hlavního režiséra. Doposud vykonával pouze post režiséra epizod, a to například u Idolmaster Xenoglossia nebo Love Live!. Scénář pochází z pera Jokote Mičiko, jež má zkušenosti například ze sérií Genšiken. Iida Eriko se zas poprvé chopila role vedoucí animace a rovněž pro projekt připravila design postav. Animaci má na starosti relativně mladé studio Liden Films, jehož um můžeme spatřit například v právě vycházejícím anime Terra Formars.

Autorkou mangy je Jošikawa Miki, která kdysi byla asistentkou mangaky Mašimy Hira, který stojí za mangou Fairy Tail. Časem od něj ale odešla a v roce 2006 začala vydávat v časopise Šúkan Šónen Magazine (od nakladatelství Kódanša) mangu Yankee-kun to Megane-čan, kterou ukončila v roce 2011. V následujícím roce začalo ve stejném časopise vycházet její nové dílo Jamada-kun to 7-nin no Madžo. To se dočkalo již 14 svazků a stále ještě pokračuje. Kromě anime se stala tato manga i předlohou pro dorama, které bylo vysíláno minulý rok.