Upoutávka na podzimní anime Girlfriend (Beta)

Girlfriend-Beta-Anime-Visual-03Před pár dny se na Youtube účtu anime adaptace hry Girlfriend (Beta) objevila první upoutávka, ve které jsme se však ještě nedočkali záběrů použitých přímo v anime. Přes minutu dlouhé promo video je tak sestříháno hlavně ze starších televizních reklam na původní hru, kterou provozuje společnost CyberAgent. Nedlouho poté se na oficiálních stránkách adaptace objevila také první ilustrace (umístěna jako úvodní obrázek článku), která ukazuje, jak bude vypadat samotný návrh postav od Cucumiji Noriko. Dále na webu nechybělo ani upřesnění data začátku vysílání, jež nakonec padlo na 13. října.

Již dříve byl také ohlášen tvůrčí tým, a to včetně výše zmíněné autorky vzhledu postav. Anime bude vznikat u studia Silver Link, kterému v tuto chvíli na televizních obrazovkách běží nová řada Fate/Kaleid Liner Prisma Illya a Rokudžóma no Šinrjakuša!?. Do režisérského křesla usedl Hajaši Naotaka, jehož jediná předchozí zkušenost v této pozici byla na kraťasu Morita-san wa Mukuči. Tvorbu scénáře si vzala na starost Jokote Mičiko, která je na rozdíl od svého kolegy o poznání zkušenější a dělala již například na sériích Genšiken či xxxHolic.

Twitterový účet adaptace navíc neustále doplňuje do obsazení anime nové charaktery a jejich seijú, kterých je v současnosti už 22. Je otázkou, kde se číslo zastaví, jelikož původní hra v současné době nabízí hráčům možnost seznámit se až s 90 dívkami. Všech 22 potvrzených bišódžo postav si můžete prohlédnout v galerii pod upoutávkou.

zdroje:   ANN,  Otaku Tale