Podrobnosti o sci-fi anime s nindži

ninja_slayerŘady anime odehrávajích se v blízké budoucnosti příští podzim rozšíří adaptace novely Ninja Slayer, která do futuristického prostředí přidává navíc nindži. Novela začala vycházet velmi netradičním způsobem, a to na Twitteru. Tam ji publikovali její „překladatelé“ Honda Jú a Sugi Leika, kteří ji údajně překládali z amerického originálu, jenž byl napsán Bradley Bondem a Philipem „Ninj@“ Morzezem. Proč údajně? Neexistuje totiž důkaz, že by tito dva Američané doopravdy existovali a rovněž ani není žádný důkaz o existenci amerického originálu novely.

Děj se odehrává v dystopickém měste Neo Saitama, ve kterém mezi nindži probíhají boje o území a moc. Při jedné z těchto potyček zemře i rodina hlavního hrdiny, Fudžikidóa Kendžiho. To jej nenechá chladným a rozhodne se pomstít vrahům své rodiny.

O produkčním týmu zatím mnoho informací zveřejněno nebylo. Animaci má na starost studio Trigger, které v nedávné době pracovalo například na anime Kill La Kill. Režisérem je Amemija Akira, jenž se podílel na režii již zmiňovaného Kill La Kill nebo Black Rock Shooter. Hlavní znělku poskytne japonské elektrorockové duo Boom Boom Satellites, které jste již mohli slyšet v úvodní znělce anime Bónen no Xamdou.

Upoutávka: