Druhá série Date a Live již za dva týdny

date_a_live_iiO chystané druhé řadě anime Date a Live jsme vás na Konatě již informovali v tomto článku. Od jeho poslední aktualizace ale už uplynuly skoro tři měsíce a za tuto dobu byla zveřejněna spousta nových informací, včetně produkčního týmu či data premiéry prvního dílu. Ta byla stanovena na 12. dubna, tedy za pouhé dva týdny.

Podobně jako v první řadě i nyní má režii na starosti Motonaga Keitaró a scénář opět píše Širane Hideki. O vizuální stránku se stará Saitó Hisaši, který se také podílel na první sérii. Na první pohled by se mohlo zdát, že jsme se dočkali změny u animačního studia. Místo AIC Plus+ na animaci pracuje Production IMS, avšak obě tato studia patří pod mateřskou firmu AIC, a tak je otázkou, o jak moc velkou změnu se v praxi jedná. Anotaci si můžete přečíst v již zmiňované starší novince.

Kromě toho se chystá i druhá hra s názvem Date A Live: Arusu Install. Na jejím vývoji pracuje studio Compile Heart, které vytvářelo už i první hru. Vyjít by měla už v létě pro PS3.

Nejnovější upoutávka, ve které opět můžete slyšet opening od sweet ARMS: