Další šódžo anime na obzoru

kamigami_no_asobiNa oficiálních stránkách anime Kamigami no Asobi byla uveřejněna první upoutávka. Jedná se o anime adaptaci vizuální novely pro PSP, která vyšla teprve nedávno, přesněji na konci října minulého roku. Na televizních obrazovkách by se měla objevit letos na jaře.

Vizuální novela je cílená na dívčí publikum, a tomu odpovídá kresba i děj. Kusanagi Jui prožívá poklidný život na střední škole. To se ale změní, když ji jednoho dne povolá do svého světa sám velký Zeus a dá jí vcelku netradiční úkol. Kdysi ukázkové vztahy mezi lidmi a bohy totiž chladnou. A je na Jui, aby mladým bohům ukázala, jací jsou lidé a co je to láska.

Animace probíhá ve studiu Brain’s Base, které animovalo například Kuragehime nebo Nacume Júdžinčó. Režie se ujal nepříliš zkušený režisér Kawamura Tomojuki, jenž před pár lety režíroval Binbógami ga!. Scénař píše Konparu Tomoko, která s anime cílenými na dívky má zkušenosti – pracovala například na Kimi ni Todoke nebo Nana. Návrh postav si vzala na starost Šiba Minako (Phantom: Requiem for the Phantom, Cubasa Chronicle).

zdroje:   ANN,  Crunchyroll