Nové fantasy anime od KyoAni

Během posledního týdne bylo zveřejněno plno novinek o anime adaptaci light novely Kyoukai no Kanata. Skutečnost, že se chystá anime projekt, byla poprvé oznámena v dubnu tohoto roku na stránkách vydavatele.

Hlavní postavou tohoto temného fantasy příběhu je středoškolský student Kanbara Akihito, který je částečně člověk a částečně duch. Díky tomu se dokáže rychle uzdravit a je takřka nesmrtelný. Jednoho dne potká studentku prvního ročníku Kuriyamu Mirai, jak chce skočit ze střechy školy. Ta se cítí odloučena od kolektivu, protože dokáže ovládat krev, což je velmi unikátní schopnost dokonce i v tomto světě. Poté, co ji Akihito zachrání, se začnou dít divné věci.

Animaci bude probíhat ve známém studiu Kyoto Animation (K-On!, Lucky Star, Clannad). Režie se ujmul Ishidate Taichi (několik dílů Clannad, K-On!), o scénář se postará Hanada Jukki (Steins;Gate, Kuragehime, Nichijou) a hlavní produkční tým uzavírá návrhem postav Kadowaki Miku (několik dílů Clannad, Nichijou).

Kromě informací o produkčním týmu bylo zveřejněno i první promo a datum začátku vysílání. To je překvapivě již v říjnu tohoto roku.

UPDATE: Vyšla 2. upoutávka

 

zdroj:   ANN