Svůdné Riko a Ako od Griffonu

I těsně před Wonder Festivalem se objevují zajímavé figurky k předobjednání. Hezkým příkladem jsou hlavní hrdinky populární ecchi mangy (a stejnojmenného anime) KissXSis, tedy nestydaté sestry Suminoe Ako a Riko. Zajímavé je na nich bezesporu to, že se jedná o zcela první figurky vycházející z této série. Ten, kdo se o figurkovou scénu zajímá o něco podrobněji, bude dost možná překvapen i jménem výrobce těchto dvou kousků. Není jím totiž nikdo jiný než Griffon Enterprises, tedy manufaktura, která proslula zejména svými perfektně propracovanými figurkami z Touhou Project.

Ako s Riko erotickému náboji samozřejmě neunikly ani ve svých PVC zpracováních. Mají na sobě značně volné župánky a pod nimi pouze pantsu. Riko na všech čtyřech vystrkuje své zeleno-bílé shimapan, zatímco Ako v pokleku se zdviženým župánkem předvádí kalhotky růžové s mašličkou.

Obě sestry Suminoe budou k mání koncem dubna. Oficiální cena každé z nich jest 8 190 jenů (1 666 Kč), jejich prodejní cena na AmiAmi je však jako obvykle o něco nižší, a to 6 380 jenů (1 297 Kč).