Plážová Nymph

Nymph shlíží na lidi dost spatra a s oblibou se o nich vyjadřuje jako o pozemských červech. Dnes to ovšem tento případ nebude. Tsundere Nymph z anime Sora no Otoshimono nám dnes předvádí svoji vřelejší stránku. S úsměvem na rtech dovádí na pláži v roztomilých bílých plavkách.

Plavky jsou sice jednodílné ale moc toho neschovají. Fakt, že jsou dost upnuté, dává vyniknout jistým partiím. Aby toho nebylo málo, tak jsou na zádech vykrojené a Nymph si ještě přisazuje smyslně nadzvednutým levým ramínkem. Jednodílné plavky toho tedy ve výsledku spíše více ukazují, než zakrývají. Za povšimnutí pak stojí nápis na plavkách, kde je napsáno Nymphino jméno.

Figurce vlají vzduchem dlouhé modré vlasy a samosebou jí nechybí aní charakteristický obojek či průsvitná křidélka. Tomu že Nymph dovádí na pláži se přizpůsobil i samotný podstavec, který zobrazuje jak písčitou pláž, tak vodu, jež se rozestřikuje do všech stran.

Výrobcem této figurky v měřítku 1/6 (cca 29 cm) je společnost Plum. Na AmiAmi je momentálně k dispozici za sympatických 6 000 jenů (1 235 Kč). Pokud byste už rádi figurku viděli ve své sbírce, budete si muset ještě chvilku počkat. Vydání Nymph je ohlášeno na druhou polovinu dubna.