Přesun Konaty a nové služby

Je tomu už více než dva měsíce, co jsme naposled oznámili formou článku, že se Konata přestěhovala a dostala nový vzhled. Dnešní informační článek ze zákulisí Konaty se opět týká přesunu, který však byl tentokrát vynucen tím, že námi vybraný server nebyl úplně tím nejstabilnějším kouskem. Jak jste si sami asi všimli, tak tímto přesunem mimo jiné utrpěla i početnost článků za minulý týden, a je také možné, že vám mohl nějaký ten komentář vložený během neděle zmizet. Za nepříjemnosti se omlouváme a doufáme, že tento přesun byl na dlouhou dobu tím posledním.

Zároveň bych touto formou také rád ohlásil vznik dvou nových „služeb“. Tou první je imageboard založený na podobných základech jako 4chan, který jsme umě nazvali Kchan. Jeho hlavní funkcí bude oznamování věcí okolo webu, abychom dále nespamovali náš portál s články o interních záležitostech. Dále pak může sloužit jako místo pro vaši zpětnou vazbu – například co se vám na Konatě nezamlouvá či co vám zde chybí. Odkaz na něj najdete v horním panelu a časem nahradí položku „Nejnovější“ v bočním menu.

Druhou službou pak je založení stránky na Facebooku, která bude z naší strany sloužit hlavně jako jakási forma RSS tamnímu osazenstvu. Také bych ještě doplnil, že jsme již před hodnou dobou zprovoznili možnost nahrát si avatar, který se vám pak objeví při případném komentování článku. Najdete ho úplně vespod v administraci vašeho profilu.