Sestřička Hideyoshi

Pokud jste viděli anime Baka to Test to Shokanjuu (nebo se již těšíte na letní druhou řadu), tak si určitě vybavíte postavu chlapce Kinoshity Hideyoshiho, kterého ostatní rádi převlékají za osoby něžného pohlaví. Dokonce se s ním můžete i „oženit“, jak vás před časem informoval SiMiK. Mezi komunitou si tato postava samozřejmě vysloužila velikou oblibu, jelikož mnozí otaku jsou ochotni velkomyslně přehlédnout, že se jedná o osobu mužského pohlaví, jestliže se co nejvíce snaží vypadat a vystupovat jako dívka.

Pravděpodobně díky této nemalé popularitě si Hydeyoshi vysloužil další figurku. Postará se o ni relativně neznámá manufaktura Amie-Grand, která za sebou mnoho figurek prozatím nemá. Dle očekávání je i v tomto případě  Hideyoshi v jednom ze svých převleků a to konkrétně za zdravotní sestru. To s sebou přináší japonskou nemocniční uniformu tohoto povolání včetně čepce, bílých punčoch i kufříku, jehož obsah má údajně sloužit k poskytnutí první pomoci. Po otevření tohoto kufříku ale nalezneme nemalé množství uložených nádobek, o jejichž účelu nechť si každý udělá představu sám. Nicméně i takto může vypadat „první pomoc“.

Figurka jest k předobjednání na AmiAmi za WTF cenu 10 920 yenů (2 320 na stole v českých), jenž navíc byla snížena z původní doporučené 13 200 yenů (cca 2 800 Kč), přičemž k dispozici bude v pozdním srpnu tohoto roku.

A co vy? Nechali byste se Hideyoshim ošetřit?