Nacumeho kniha přátel ve filmu

Nového anime z franšízy Nacume júdžinčó se dočkáme už v lednu 2021. Film s názvem Nacume júdžinčó: Iši okoši to ajašiki raihóša bude mít v japonských kinech premiéru 16. ledna. Kromě data premiéry byl zveřejněn i nový plakát a posila v podobě seijú Kanemoto Hisako.

Kanemoto ztvární postavu Micumi, malého jókaie, který je také na propagačních obrázcích (návrh postavy pod článkem). Kromě ní se ve filmu objeví i staří známí z televizní série: Kamija Hiroši jako Nacume Takaši, Inoue Kazuhiko jako Njanko-sensei/Madara, Horie Kazuma jako Tanuma Kaname, Kuroda Takata jako Misuzu, Okamura Akemi jako Hinoe a další. Vrací se také stejný produkční štáb.

Film je rozdělený na dva příběhy, „Iši okoši“ a „Ajašiki raihóša“. V prvním potká Nacume v lese malého jókaie Micumi, která má splnit určitý úkol, a Nacume se jí rozhodne pomoci. V druhém příběhu začne Tanumu navštěvovat záhadný člověk. Nacume, který pozná, že se jedná o jókaie, se o kamaráda bojí, ale Tanuma si z toho nic nedělá a návštěvy si užívá. Dokud nezačne chřadnout…

zdroj:   ANN