OreSuki v nové upoutávce

V rámci podzimní sezóny bude mít premiéru anime adaptace romantické light novely Ore o suki nano wa omae dake ka jo (v překladu Ty mě opravdu jako jediná máš ráda). První díl se v japonských televizích odvysílá 2. října. Nově byla zveřejněna další upoutávka, která odhaluje úvodní a závěrečnou znělku (ke zhlédnutí pod článkem). Postarají se o ně seijú hlavních postav.

Kisaragi Amacuju se jednoho dne dočká pozvání na schůzku „osamotě“ od dvou různých děvčat: krásné Cosmos z vyššího ročníku a kamarádky z dětství Himawari. Amacuju si je jistý, že mu chtějí vyznat lásku, a tak na schůzky vyráží s nadšením. Nicméně čeká ho zklamání. Dívky se nevyznají z lásky k němu, ale k jeho kamarádovi. Avšak jedno děvče se o něj přece jenom zajímá. Naneštěstí je Pansy zasmušilá dívka s brýlemi a copy, která ho neustále popichuje a má radost z jeho neštěstí. A Amacuju zjišťuje, že ji vlastně nemůže vystát. Pansy je ale ve skutečnosti jediná, která ho má ráda…

V rolích se představí Jamašita Daiki, Tomacu Haruka, Širaiši Haruka, Misawa Sačika, Učida Júma, Mikami Šiori, Tójama Nao a Saitó Šuka. Režie se ujal Akitaja Noriaku (Bakuman.) pod záštitou studia CONNECT. Návrh postav má na starosti Takimoto Šóko (Death March kara hadžimaru isekai kjósókjoku). Scénář píše sám autor novely, Rakuda.

Za předlohou stojí již zmíněný Rakuda a Buriki. V Japonsku vychází od roku 2016, zatím čítá jedenáct svazků a inspirovala i mangu.

zdroj:   ANN