Oznámeno obsazení hraného filmu Nisekoi

Po několika předchozích novinkách na zahraničních serverech to vypadá, že známe téměř kompletní obsazení hlavních i vedlejších rolí hrané adaptace anime Nisekoi. Uvedení do japonských kin je naplánováno na 21. prosince letošního roku.

V sestavě najdeme nováčky i zkušené herce, a i když se zatím neobjevili v kostýmech, můžete si na následujících fotografiích alespoň udělat představu, jak bude váš oblíbený hrdina z anime či mangy vypadat v hraném filmu.

Nakadžima Kento jako Ičidžó Raku

Nakadžima je členem j-popové skupiny Sexy Zone a během své herecké kariéry se zatím objevil ve filmech Gin no Saji Shiruba Supun jako Hačiken Júgo a Kokoro ga Sakebitagatterunda. jako Sakagami Takumi.

Nakadžo Ajami jako Kirisaki Čitoge


Nakadžo má, zdá se, před sebou nadějnou hereckou kariéru. Získala cenu pro Nejlepší začínající herečku na 71. ročníku filmových cen Mainichi za roli ve filmu Setócumi a cenu Nováček roku na 41. ročníku cen Japonské akademie za její herecký výkon ve filmu Lets’s Go, Jets!

Ikema Natumi jako Onodera Kosaki

Pro tuto mladou, teprve 15letou, herečku, bude Nisekoi její první rolí. Ikema zároveň přiznala, že je velkým fanouškem originální mangy.

Šimazaki Haruka jako Tačibana Marika

Šimazaki prozatím hrála především v televizních seriálech (Madžisuka Gakuen) a také je bývalou členkou dívčí idol skupiny AKB48. Ve filmu se naposled objevila v Haunted Campus (2016).

Kiši Juta jako Maiko Šú

Kiši se zatím objevil jen v několika vedlejších filmových rolích. Kromě toho je členem j-popové skupiny King Prince.

Kawamura Hana jako Mijamoto Ruri

I pro Kawamuru bude Nisekoi její první filmovou rolí, stejně jako pro Ikemu. Shodou okolností se tyto začínající herečky ve filmu objeví jako nejlepší kamarádky.

DAIGO jako Claude

Zpěvák v rockové skupině BREAKERZ, herec v televizních seriálech, tokusacu filmech a také seijú… DAIGO je všestranným umělcem a na jeho ztvárnění Claude v Nisekoi se rozhodně můžeme těšit.

Kaede Aono jako Cugumi Seiširó

Kaede je modelka, která postupně směřuje k herecké kariéře. Její poslední rolí byla Maki Akagi ve filmu High Kick Angels.

Macumoto Marika jako Hihara Kjoko

Macumoto je nejzkušenější herečkou ve filmu Nisekoi. Objevila se například v hororu Rinne jako Morita Juka nebo jako seijú v anime série Sókjú no Fafner: Dead Aggressor.

zdroj:   GoBoiano