Psycho-Pass se vrátí ve třech filmech

Ve čtvrtek stanice Fuji TV odhalila, že chystá nový projekt z dystopického univerza Psycho-Pass. Název tohoto projektu zní Psycho-Pass SS či Psycho-Pass: Sinners of the System. Bude se jednat o tři filmy, jejichž premiéra je naplánována na leden 2019. Zveřejněn byl také první teaser, na který se můžete podívat pod článkem. Podrobnosti o štábu oznámeny nebyly.

První film ponese název Case.1 Cumi to Bači (v překladu Případ první: Zločin a trest) a zaměří se na Ginozu Nobučiku a vyšetřovatelku Šimocuki Miku. Druhý film s názvem Case.2 First Guardian povypráví příběh především o vyšetřovatelích Masaokovi Tomomim a Sugovi Teppeiovi. Na ilustraci ke třetímu filmu pojmenovanému Case.3 Onšú no Kanata ni (v překladu Případ třetí: Na druhé straně lásky a nenávisti) je vyobrazen pouze bývalý naháněč Kógami Šinja, můžeme tedy očekávat, že děj se bude točit převážně kolem něj.

Pro připomenutí, první řada anime měla premiéru v podzimní sezóně 2012 a dočkala se 22 dílů. Na podzim o dva roky později spatřila světlo světa další série, Psycho-Pass 2, a hned v lednu 2015 jsme se dočkali filmu z tohoto univerza.

https://www.dailymotion.com/video/x6fwipa