Postavy z Júri on Ice!!! se přesunuly na výstavu

Mnoho fanoušků originálního anime Júri!!! on Ice jistě zajímalo, jak se daří postavám po finále Grand Prix. Nyní už nemusí zoufat, stačí když přijedou do tokijské čtvrti Šibuja, kde právě probíhá výstava, která toto odhaluje.

Před vstupem do samotných prostor výstavy si mohou fanoušci vybrat jednu z pěti zvukových nahrávek, která je posléze bude provádět. V podstatě se jedná o zjednodušené drama, neboť na nahrávkách je vždy pár postav z anime, které spolu vedou dialog. Na výběr jsou tyto páry:

  • Victor a Júri
  • Júri a Phichit
  • Jurio a JJ
  • Júri a Jurio
  • Victor a Chris

Kromě toho existuje ještě šestá nahrávka, která se návštěvníkovi zpřístupní potom, co si projde všechny ostatní. Na Twitteru se již objevily informace, že jsou na ní Victor a mladý Victor, nicméně informaci nelze ověřit, protože je oficiálně zakázané šířit spoilery z výstavy. Tyto nahrávky však pochopitelně nejsou to jediné, co výstava nabízí. Za zmínku stojí například kostýmy, které Victor a Júri mají na sobě v posledních minutách anime. Dále jsou zde vystaveny medaile z finále krasobruslení, které dostávali protagonisti v anime. Podle TV Asahi za těmito medailemi stojí stejná firma, která vytváří medaile i pro reálný šampionát.

Jednou z dominant výstavy je také socha Victora a jeho psa Makkačina v životní velikosti. Stejného modelu se v zimě dočkáme i v obchodech, bohužel jen v měřítku 1/8.


zdroj:   ANN