Dagaši Kaši dostane druhou řadu

V časopise Šúkan Šónen Sunday bylo oznámeno, že se pokračování dočká anime Dagaši Kaši, jež se na televizních obrazovkách objevilo v loňské zimní sezóně. Článek také obsahoval slušné množství informací. Premiéra byla zatím stanovena na blíže neurčený termín příští rok na televizní stanici TBS. Svou roli výstřední Hotaru si zopakuje seijú Taketacu Ajana (Azusa z K-On!), více o obsazení postav nebylo řečeno.

Tvůrčí tým doznal značných změn. Studio Feel se k anime vrátí, avšak na rozdíl od první série tentokrát bude hrát druhé housle pro studio Tezuka Productions, které naposledy pracovalo v roce 2015 na sérii Sengoku Musó. Na pozici režiséra Takajanagiho Šigehita vystřídá Kuwahara Satoši, jenž režíroval Jú Gi Ó! Zexal. Scénář dostala na starost Morita Majumi, která také nepracovala na předchozí sérii a která dříve působila hlavně jako epizodní scénáristka, takže je to pro ni velká příležitost. Níže se můžete podívat na stránku s oznámením.

Aktualizace 10.8.: Na oficiálních stránkách se objevila první upoutávka, kterou si můžete prohlédnout níže. Pod ní pak najdete oslavnou ilustraci ze Twitteru autora mangy.

zdroje:   MAL,  ANN