No Game No Life Zero se představuje v první upoutávce

no_game_no_lifeNa oficiálních stránkách anime No Game No Life se v pátek objevila první upoutávka k chystanému filmu, jenž dostal jméno No Game No Life Zero. Kromě toho jsme se i dozvěděli, jak bude vypadat produkční štáb a že se filmu fanoušci dočkají ještě letos. Více informací bude známo 26. března na AnimeJapan 2017.

Co se týče produkčního štábu, tak se oproti anime sérií žádné razantní změny nedějí. O návrh postav se sice nově postará Tasaki Satoši, nicméně jinak žádné změny v produkčním štábu nejsou známé. To znamená, že do režisérského křesla opět usedla Išizuka Acuko a za scénářem stojí Hanada Jukki.

Jako předloha k anime sérii posloužila light novela, kterou Kamija Jú začal psát v roce 2012. Za tu dobu jsme se dočkali devíti knih, poslední z nich vyšla loni v létě. Samotná anime série se skládá z dvanácti epizod a premiéru měla v dubnu roku 2014.

Aktualizace 20.6.: Na oficiálním Youtube kanálu distributora Kadokawa se před více než týdnem objevila nová upoutávka. Datum premiéry filmu připadlo na 12. července.

zdroje:   ANN,  SGCafe