Hra Psycho-Pass: Sentaku Naki Kófuku vyjde i v Evropě

pp-gameDo univerza série Psycho-Pass se zařadila také počítačová hra Psycho-Pass: Sentaku Naki Kófuku (v překladu „Psycho-Pass: Povinná spokojenost“), která se do západní distribuce dostane na podzim letošního roku, konkrétně v Americe vejde do distribuce 13. 9. a v Evropě 16. 9. Před několika dny byla zveřejněna anglická upoutávka, kterou můžete zhlédnout pod článkem. Všimněte si nejen tří nových postav, které se ve hře objeví, ale také starého vyšetřovacího týmu z první řady seriálu. Trailer prozradil, že se bude jednat o originální příběh, který se odehrává během úvodních šesti epizod první anime sezóny. Spot také slibuje rozvětvený příběh s různými konci.

O příběhu bylo prozrazeno následující: Rok 2112, Tokio. K první divizi oddělení veřejné bezpečnosti byli přiděleni dva noví detektivové, Kugatači Nadešiko jakožto inspektorka, které byla vymazána paměť, a Curugi Takuma jakožto nahaněč, který hledá svého kamaráda z dětství. Klidná a vážná Nadešiko, jež není schopná chápat lidské emoce, se setká s Takumou, horkokrevným mužem, který je odhodlaný stát se neústupným detektivem. Děj se odehrává na místě daleko od Tokia ve futuristickém Sado Marine City. Co a kdo odpoví na jejich otázky při honbě za „pravdou“?

Hra bude k dispozici jak ke stažení, tak v krabicové verzi pro Playstation 4 a PS VITA. Můžeme se těšit také na limitovanou edici, která bude obsahovat artbook, CD se soundtrackem a další věci. Hry se dočkáme v japonském dabingu s anglickými titulky.

pp-le

zdroje:   ANN,  ANN