Terra ForMars mění štáb

news_xlarge_terraformars_visualOficiální stránky animované adaptace Terra ForMars prošly v nedávné době aktualizací. Kromě nového vzhledu byly doplněny o informace, které se týkají nadcházející druhé série animovaného seriálu. V přední řadě byl zveřejněn první propagační obrázek, na nějž se můžete podívat vlevo. Následovalo odhalení podtitulu, který pokračování ponese – Revenge (v překladu „Pomsta“). K televizní premiéře dojde příští rok na jaře. Animační práce zůstávají u studia Liden Films, kterému však tentokráte vypomůže studio TYO Animations.

Druhá série bude v rukou nových tvůrců. Hamasaki Hirošiho na pozici hlavního režiséra nahradil Fukuda Mičio, který stojí za seriály Majoi Neko Overrun! a Nurarihjon no Mago: Sennen Makjó. Scénáristou již nebude Jasukawa Šógo, nýbrž Arakawa Naruhisa, jenž psal i scénáře ke Kingdom a Maojú Maó Júša. Místo Šino Masanoriho a Kimury Satošiho se o návrhy postav pro animátory postará dvojice Aizawa Kacuki a Ikarija Acuši, první zmíněný dělal na Arata Kangatari, druhý na Fate/Zero a Akame ga Kill! Hudební doprovod nebude v rukou Muraie Šúseie, ale Wady Takafumiho, který složil hudbu k seriálům Gakuen Mokuširoku a Nanacu no Taizai ve spolupráci se Sawanem Hirojukim.

V hlasovém obsazení ke změnám nedojde. Původní manga, za níž stojí dvojice Sasuga Jú a Tačibana Keniči, čítá v současné době čtrnáct svazků, přičemž ten patnáctý je již na cestě a vyjde 19. listopadu. Všech patnáct svazků dohromady bylo vytištěno ve společném nákladu čtrnácti milionů výtisků. V produkci je rovněž hraný film, jehož režisérem je Miike Takaši. Premiéra je chystána na 29. dubna příštího roku. První upoutávka je ke zhlédnutí níže.