Anime adaptace Fairy Tail Zero mangy potvrzena

ft0coverV úterý 17. listopadu vydalo nakladatelství Koudansha 52. knihu Fairy Tail a též samostatný svazek mangy Fairy Tail Zero, jejichž přebaly informovaly o tom, že se druhý titul ze jmenovaných dočká vlastní animované adaptace. Fairy Tail Zero původnímu Fairy Tailu dějově předchází a vypráví o založení magického cechu stejného jména. Stanice TV Tokyo, která vysílá anime Fairy Tail, prozradí časem více informací na oficiálním webu této série.

Aby fanoušci nemuseli čekat příliš dlouho na bližší informace, odhalilo letošní 51. vydání Šúkan Šónen Magazine hlavní obsazení adaptace: Noto Mamiko (Mavis), Koniši Kacujuki (Juri), Širokuma Hiroši (Warrod), Kawahara Jošihisa (Precht) a Išida Akira (Zeref), seijú Zery odhalí až příští vydání týdeníku. Časopis také doplnil, že se Fairy Tail Zero objeví na obrazovkách v lednu 2016.

Dalšími zásadními novinkami jsou potvrzení druhého filmu a nového OVA. Autor i kreslíř původní mangy zveřejnil první ilustraci k filmu jako úvodní dvojstránku 435. kapitoly. Fanoušci na jejím základě začali spekulovat o tom, zda film
nenaznačí něco více o hlavní zápletce předlohy.

zdroj:   ANN