Nová upoutávka ke kraťasu Wakako-zake

wakako-zakeČasopis Comic Zenon uveřejnil první upoutávku k chystané televizní anime adaptaci mangy Wakako-zake. V ní můžeme slyšet Sawashiro Mijuki, která namlouvá hlavní postavu. Krom toho bylo již dříve prozrazeno, že se anime dočkáme v letní sezóně, jehož první díl by se měl vysílat pátého července. Jednotlivé epizody navíc budou mít pouze tříminutovou stopáž.

Protagonistkou je šestadvacetiletá Murasaki Wakako, která se vždy ráda dobře nají a nějakým tím saké také nepohrdne, obzvlášť když se jí v práci moc nedaří. Na tom by nebylo nic divného, ale Wakako chodí zásadně sama a komunikace s ostatními lidmi ji vyloženě obtěžuje.

Animaci má na starosti studio Fanout, jež se v minulosti podílelo na mnoha projektech jako pomocné studio a všechnu svoji práci outsourcuje do Číny. Režii má na starosti Yamaoka Minoru, který doposud působil jako epizodní režisér například u anime Suzuka nebo Ride Back. Podobně je na tom i Kosako Jošišige, který si zde odbude debut na pozici hlavního tvůrce postav. Již dříve se ale podílel například na anime Area no Kiši.