Anime podle lechtivé mangy Oku-sama ga Seito Kaičó! v létě

Okusama ga Seitokaicho!V červnovém čísle časopisu Gekkan Comic Rex společnosti Ičidžinša se objevilo oznámení, že animovaná adaptace mangy Oku-sama ga Seito Kaičó! (Moje manželka je předsedkyní studentské rady) bude mít premiéru v červenci. Již dříve přinesl tentýž magazín informace, že epizody tohoto anime budou mít desetiminutovou stopáž a budou plné strhujících sexy scén.

Příběh začíná kandidaturou středoškoláka Izumiho Hajaty na předsedu školní rady. Když už to vypadá, že zvítězí, vstoupí do hry svérázná Wakana Ui. Její předvolební proslov o liberalizaci lásky doplněný vhazováním kondomů mezi studenty jí zajistí vítězství a Hajata se tak stane pouze místopředsedou. To je však pouze začátek. O pár dnů později se novopečená předsedkyně objeví u něj doma a oznámí mu, že se stane jeho ženou. Může za to dávná dohoda jejich rodičů uzavřená pod vlivem alkoholu.

Animační práce byly svěřeny studiu Seven, jenž můžete znát např. z loňské série Danna ga Nani o Itteiruka Wakaranai Ken. Z tvůrců byl zatím prozrazen pouze režisér a autor vzhledu postav v jedné osobě, Furukawa Hirojuki, který má s touto kombinací zkušeností již z anime Šin Strange+, které je rovněž krátkometrážní.

Autorkou mangy je Nakata Jumi, jejíž tvorbu tvoří z nemalé části hentai. Mangu Oku-sama ga Seito Kaičó! vydává od roku 2011 a dosud jí vyšlo sedm svazků, přičemž zatím poslední se do prodeje dostal teprve v pondělí.