Zombie zaútočí na moe dívenky v letní sezóně

main_imgJe tomu už více než půl roku, co byla na obálce časopisu Manga Time Kirarara Forward oznámena anime adaptace mangy Gakkó Guraši, jež sleduje osudy čtyř dívek uzavřených na škole po zombie apokalypse. Až nyní se na stránkách nejnovějšího čísla zmiňovaného časopisu objevily bližší informace o tvůrcích, seijú a datu premiéry.

Animace se chopilo studio Lerche, které můžete znát díky Machine-Doll wa Kizucukanai či stále vycházejícímu Ansacu Kjóšicu. Režie projektu připadla na starost ne příliš zkušenému Andóovi Masaomimu, jenž v minulosti figuroval jako režisér pouze u anime White Album 2. Mangu do scénáře převedl sám autor původního příběhu Kaihó Norimicu, pro něhož to bude premiéra na podobné pozici. Trojlístek nejdůležitějších tvůrců uzavírá Iizuka Haruko, jež se postarala o vzhled postav. Plody její práce můžete vidět v úvodním obrázku článku, který v současnosti vévodí také oficiálním stránkám projektu.

Čtveřici přeživších namluví seijú Minase Inori, Ozawa Ari, Mao a Takahaši Rie. Premiéra byla zatím ohlášena na blíže neurčený termín v letošní letní sezóně. Anotaci a více informací o předloze najdete ve starším článku.

Gakko-Gurashi

zdroj:   ANN