Love Live! se dočká dalšího počinu

llsaV dubnovém vydání Dengeki G’s Magazine se objevila dvojstránka s promo ilustrací, která předesílá, že projekt Love Live! by měl v blízké budoucnosti dostat nový přírůstek s podtitulem „Sunshine!!“. Teaser s textem „Pomozte, Love Live!“ dále naznačuje, že by se toto rozšíření (ať už se bude nakonec jednat o cokoliv) mohlo opírat o celosvětově populární mobilní hru Love Live! School Idol Festival.

Středobodem zmíněné ilustrace je totiž Hasekura Kasane, jedna z aktuálně 54 dívek, které se v LLSIF objevují na kartách typu N (Normal). Tyto dívky sice ve hře působí také jako školní idoly a hráči si je mohou zařadit do svých týmů, mají však podstatně nižší atributy než členky μ’s a slouží především na zlepšování cennějších karet a k prodeji za herní měnu. U ilustrace rovněž stojí „Nevzdávej svůj sen. To jsem se naučila od idolu. Love Live! Sunshine!! Již brzy…“.

Jak japonští Love Liveři záhy zjistili, promo ilustrace je situována na pláž ve městě Numazu (prefektura Šizuoka) a na Twitteru se odtamtud už objevila patřičně stylová fotka. Za zmínku stojí i to, že Kasane skončila první v loňském hlasování popularity idolů z N karet a že podobně pojatou ilustrací s Honokou byl před pěti lety propagován samotný originální počin Love Live! School Idol Project.