LLSIF hlásí 10 miliónů registrovaných hráčů celosvětově

llsif10mMinulý pátek bylo ve vysílání Monthly Buširoad TV oznámeno, že počet herních účtů v mobilní rytmické hře Love Live! School Idol Festival dosáhl deseti miliónů. Šest miliónů z toho náleží původní japonské verzi, zbytek je tvořen součtem hráčů z verze anglické, čínské a korejské. Jako u všech předchozích milníků týkajících se počtu hráčů připravili v Buširoad a KLab také tentokrát oslavnou kampaň. Úplně poprvé se ale bude slavit napříč servery.

V rámci této kampaně dostanou hráči všech verzí každý den od 16. do 22. prosince jeden Love Gem (19. prosince Scout Ticket). Dále se všichni hráči mohou zapojit do hlasování Anata to Ikitai (Chci jet s tebou). Vítězná členka μ’s z tohoto hlasování bude zpracována do promo UR karty s cestovatelským motivem, kterou budou mít hráči možnost zdarma získat. Koncepty karet byly stanoveny takto: Honoka by se ráda podívala na havajské pláže, Eli by chtěla navštívit svoji babičku v Rusku, Kotori chce jet do Milána coby hlavního město módy, Umi by chtěla podniknout výstup na Fudži, Rin chce v Africe závodit se zvířaty, Maki by se ráda procházela pařískými galeriemi, Nozomi chce vyzkoušet svoje štěstí po kasínech v Las Vegas, Hanajo by si chtěla udělat piknik mezi tulipány v Holandsku a Nico chce udělat dojem v Hollywoodu. Hlasování probíhá přímo ve hře a potrvá až do 15. ledna. Jeho vítězka bude oznámena v únoru.

Kromě výše uvedeného má Buširoad navíc v plánu uspořádání národního mistrovství v hraní LLSIF.

EDIT: Celkově nejvíce hlasů získala nakonec Nozomi, jež skončila první i na korejském a čínském serveru. Jako druhá se umístila Kotori a třetí Maki, která si navíc připsala vítězství na EN serveru. Na serveru japonském (jenž v minulém týdnu oznámil sedm miliónů účtů) hlasovalo nejvíce uživatelů pro Hanajo, což však očividně nestačilo ani na první tři příčky. Do slíbené promo UR karty bude tedy zpracována Nozomi v Las Vegas.
EDIT2: Lasvegaská Nontan bude odměnou za pět denních přihlášení do hry v období od 21. dubna do 5. května. Vypadat bude takto:

lspurn