Druhá řada pro To Love-Ru Darkness

B5WbsVvCIAAc3cz.png:largeNa víkendové akci Jump Festa 2015 pořádané společností Šueiša bylo oznámeno, že se své druhé řady dočká anime adaptace mangy To Love-Ru Darkness autorů Hasemiho Saki a Jabukiho Kentaróa. Jedním dechem bylo také dodáno, že na hlavních pozicích zůstane pracovat stejný tým lidí jako u první sezóny a změn by nemělo doznat ani obsazení seijú.

Anime adaptace To Love-Ru Darkness se na televizních obrazovkách objevila už před více než dvěma lety a své reprízy se dočká příští měsíc na televizní stanici BS11. Pozici režiséra i scénáristy tehdy zastal Ócuki Acuši, jenž dále pracoval například na anime Kanokon či druhé řadě Working!!. Vzhled postav pro studio Xebec pak vytvořil Oka Júiči, který se společně s tímto studiem pracuje na anime adaptacích mangy To Love-Ru již od úplně první série z roku 2008.

Kromě výše zmíněných skutečností byly na eventu uvedeny také informace o nové hře pro PS Vitu, jež bude mít styl vizuální novely, kde budete moct uhranout vaši vybranou hrdinku. S podnázvem True Princess by se do prodeje měla dostat příští rok. Fanoušci se také dočkají nového přírůstku do pravidelné série OVA přibalených ke svazkům původní mangy. V pořadí šesté OVA vyjde 3. dubna se 13. svazkem mangy.

zdroj:   ANN