První upoutávka na šódžo anime Ókami Šódžo to Kuro Ódži

ookami_shoujo_to_kuro_oujiNa oficiálních stránkách anime adaptace mangy Ókami Šódžo to Kuro Ódži se objevila první televizní upoutávka, na které můžeme spatřit hlavní postavy. Krom toho již delší dobu známe produkční tým a také datum začátku vysílání, které bylo stanoveno již na příští měsíc.

Hlavní protagonistkou příběhu je 16letá slečna Šinohara Erika, která se pravidelně svým spolužačkám chlubí o svých milostných eskapádách. Ve skutečnosti ale žádného přítele nemá a ani nikdy neměla. Jednoho dne se kamarádkám pochlubí, že jejím přítelem je pěkný chlapec z fotografie. K její smůle se ukáže, že tento krasavec se jmenuje Sata Kjója a chodí na stejnou školu jako ona a její kamarádky. Aby si Erika zachovala svoji pověst, požádá jej, aby hrál jejího přítele. On s tím sice souhlasí, ale začne se k ní chovat jako ke psovi.

Animace se chopilo studio TYO Animations. Režie se ujal Kasai Keniči, který se podílel na mnoha anime od studia J.C.Staff, v poslední době například na Love Stage!!. Debut na pozici scénáristky si zde odbude Hirabajaši Sawako, která se dříve podílela na obou sériích Kuroko no Baske nebo na anime Akikan!. O ztvárnění postav se postarala Fudžioka Maki, jejíž převod postav z mangy jsme mohli vidět v dalším šódžo anime Itazura na Kiss.

zdroje:   Crunchyroll,  ANN