Osvěžte se Júdačinou chladicí kapalinou

kcycwIndependence International je jedna z mnoha japonských společností, které se zabývají výrobou a dodáváním lahvových nealkoholických nápojů. Tato firma cílí zejména na zákazníky mezi otaku, jež láká na nabídku svých moe soft drinků. Mezi její dřívější produkty patří například nápoje ve stylu Super Soniko, Racing Miku nebo Purple Heart. Nově však v Independence International vsadili na stále rostoucí popularitu webové hry Kantai Collection.

Na konci května se v některých akihabarských obchodech i automatech objevily modré iontové nápoje s torpédoborcem Šigure, k němuž se nyní přidala jedna ze sesterských lodí z třídy Širacuju, Júdači. Její soft drink se jmenuje Kantai Collection PoiPoi Coolant Water a od verze s Šigure se liší ilustrací na etiketě i barvou. Barvy nápojů vychází zřejmě z očí obou kanmusu, nicméně i tak se hlavně u Júdači objevuje nemálo dvojsmyslů a narážek na to, odkud tato oranžová „chladicí kapalina“ může asi tak pocházet.

Oba iontové nápoje lze zakoupit ve stylově ilustrovaných automatech v Akibě i v tamějších obchodech, přičemž jedna půllitrová láhev stojí 200 jenů. Rovněž je možné si po limitovanou dobu objednat z webu výrobce balení 24 lahví za 6 000 jenů, jehož součástí jsou tři plakáty velikosti B1, tři kulaté samolepky a jedna nepoužitá etiketa.

kcycw02

zdroj:   SGCafe