Postavy s nadpřirozenými schopnostmi trochu jinak

inou_battle_wa_nichijou_kei_no_naka_deNa oficiálních stránkách anime adaptace novely Inó Battle wa Ničidžó-kei no Naka de byly zveřejněny nové informace týkající se produkčního týmu. Začátek vysílání byl již dříve stanoven na říjen.

Režisérem a zároveň scénáristou této chystané série bude Ócuka Masahiko. Pomáhat s režií mu navíc bude Takahaši Masanori, který zatím pracoval hlavně na pozici epizodního režiséra. Vzhled postav navrhne Jamaguči Satoši, jehož návrhy k tomuto anime můžete vidět v galerii pod článkem. Vše probíhá ve studiu Trigger, které stojí například za anime Kill La Kill.

Hlavní zápletkou původního díla je, že pět protagonistů získalo před půl rokem superschopnosti. Poté logicky očekávali příchod super tajné organizace, bitvy o záchranu světa nebo něco podobného. Ale nic se nestalo a nadále žili životy obyčejných školáků. Nicméně i přesto stále doufají, že se přeci jen něco semele a nudná šeď jejich dní vezme za své.

Autorem předlohy je Nozomi Kóta, jehož knihy o ilustrace obohacuje Oniku. První svazek vyšel v roce 2012 pod vydavatelstvím GA Bunko a letos v březnu vyšel zatím poslední šestý díl. Kromě toho ještě navíc vychází od podzimu minulého roku manga, která se v březnu dočkala svého prvního svazku.

zdroje:   ANN,  Crunchyroll