Nové informace o anime adaptaci Rail Wars!

rail_warsKe konci minulého týdne vyšlo druhé promo video (pod článkem) k chystané anime adaptaci novely Rail Wars!. V poslední době byly k tomuto anime zveřejněny nové informace a navíc byla oznámena hra od společnosti 5pb., o které toho ale zatím moc nevíme.

Animaci této adaptace si vzalo na starost studio Passione, které za sebou mnoho počinů zatím nemá. Jejich práci jste mohli vidět třeba v anime Haitai Nanafa. Debut na postu režiséra si odbude Sueda Jošifumi, jenž dříve spolupracoval například na sérii a OVA Dakara Boku wa, H ga Dekinai. Mnohem zkušenější je Suzuki Masaši, který se zde ujal psaní scénáře. Zkušenosti má mimo jiné z anime Oda Nobuna no Jabó nebo Shuffle!. Postavy z novely převádí Uno Makoto, který má na svědomí design postav v anime Love Hina nebo Seikon no Qwaser.

Bylo prozrazeno i to, kdo nazpívá úvodní a závěrečnou znělku. O tu úvodní se postará Čihara Minori, kterou můžete znát jako Nagato Juki z anime Suzumija Haruhi no Júucu nebo ze songu v úvodní znělce anime Ga-Rei: Zero. Závěrečnou znělku si střihne zpěvačka ZAQ, která nazpívala například song k druhému openingu anime High School DxD New.