Novinky z eventu Corpse Party Kisaragi Festival

cpbdcV neděli se v tokijském komplexu kin Akasaka ACT Theater konala akce zaměřená na herní sérii Corpse Party s názvem Corpse Party Kisaragi Festival. Přítomen na ní byl jak hlavní tvůrce série Kedouin Makoto, tak nemalá část seijú (celkem třináct), kteří propůjčili hlasy hlavním i vedlejším postavám série. Nechyběla mezi nimi například Imai Asami, Sató Rina či Arai Satomi. Na programu bylo vedle diskuze s Kedouinem Makotem také živé namlouvání postav do finálního dílu série, Corpse Party: Blood Drive, jenž vyjde 24. července. Návštěvníci eventu měli rovněž možnost pořídit si limitované CP zboží a v BooBo Cafe ochutnat třeba dušené dětské vnitřnosti.

Kromě toho se na eventu (a následně na YT kanálu 5pb.) objevilo vůbec první promo video k Blood Drive. To ve dvou minutách uvádí do příběhu, představuje nové postavy a ukazuje, jak bude vypadat samotná hra.

Na Corpse Party Kisaragi Festival bylo rovněž oznámeno, že série se po pěti manga adaptacích a pěti OVA dočká zpracování i do hraného filmu. Z jeho obsazení jsou zatím známa jména Tamaki Emi (Šinozaki Ajumi), Nišioka Mana (Nakašima Naomi), Motojama Hisae (Šinohara Seiko), Motojoši Marika (Suzumoto Maju) a Mačida Hirokazu (Janagihori Jošikazu). Na trailer k oznámenému filmu se můžete podívat v druhém videu pod článkem.

http://youtu.be/Zc0c64cQ-XE