Vzhled postav z druhé série SAO

sao2cJako vůbec poslední novinku loňského roku jsme vám přinesli ohlášení pokračování anime Sword Art Online. Od té doby bylo u tohoto titulu ticho po pěšině, až v minulém týdnu přineslo březnové číslo Dengeki Bunko Magazine ukázky designu hlavních protagonistů a několika vedlejších postav plus pár doplňujících informací.

V úvodním obrázku si můžete prohlédnout, jak vypadá Kiritova nová herní partnerka Sinon (Asada Šino) v Gun Gale Online a ve skutečném světě. Ve hře je Sinon ozbrojena odstřelovací puškou PGM Ultima Ratio Hecate II a Kiritovi pomáhá s objasněním incidentu, kdy hráči, které v GGO zabije protivník s nickem Death Gun, zemřou i v reálu.

Nový herní avatar Kirigaji Kazuta (na úvodním obrázku dole) je kapitola sama pro sebe. V Gun Gale Online se pohlaví i vzhled avataru generuje na základě mozkových vln daného hráče, nicméně ve vzácných případech může dojit k chybě, kdy systém správně vyhodnotí pohlaví hráče, ale jeho postavě přisoudí vzhled pohlaví opačného. Avataru tohoto typu se říká M9000. A přesně to je Kiritův případ. Jediné, co mu zůstalo, je barva vlasů, které mu však nyní sahají až do pasu. I jeho další rysy připomínají spíše dívku – bledá pokožka, rudé rty a zářivé oči s dlouhými řasami. Kirito se kvůli tomu v GGO nezřídka dostává do trapných situací.

Fotografie dvojstrany potom obsahuje ukázky vybraných vedlejších postav, jako je například Šinin kamarád Šinkawa Kjódži (ve hře vystupující pod nickem Spiegel) či herní avatar již zmíněného zabijáka Death Gun.

sao2c02