Tříminutový trailer na Kill la Kill

Oficiální stránky chystaného anime „Kill la Kill“ začaly streamovat plnohodnotný téměř tři a půl minuty dlouhý trailer. Naplno odhaluje všechny trumfy, které si pro nás tvůrci populárního Gurren Lagannu v této sérii připravili. Můžeme si tak udělat docela jasný obrázek o tom, co přesně nás čeká. Samotný trailer se ve velké míře zaměřuje na představování jednotlivých postav a jejich obsazení, jenž v konečném součtu bude následující:

Postava Seiyuu
Kiryuuin Satsuki Yuzuki Ryouka
Matoi Ryuuko Koshimizu Ami
Gamagoori Ira Inada Tetsu
Sanageyama Uzu Hiyama Nobuyuki
Inumuta Houka Yoshino Hiroyuki
Jakuzure Nonon Shintani Mayumi
Mikisugi Aikurou Miki Shin’ichirou
Mankanshoku Mako Suzaki Aya
Senketsu Seki Toshihiko

 
Dále trailer rekapituluje kompletní doposud známé tvůrčí obsazení. Nově přibyl Sawano Hiroyuki (Guilty Crown, Shingeki no Kyojin), který pro sérii složí hudbu. Ohledně hudby pak ještě můžete v traileru znovu slyšet song „Sirius“ od zpěvačky Aoi Eir, který seriálu poslouží jako úvodní znělka. Pro závěrečnou znělku byl nově potvrzen song „Gomen ne, Ii Ko Jairarenai.“ od zpěvačky Sawai Miku.

Trailer si můžete pustit níže:

http://www.dailymotion.com/video/x14o2oo_tv%E3%82%A2%E3%83%8B%E3%83%A1-%E3%82%AD%E3%83%AB%E3%83%A9%E3%82%AD%E3%83%AB-%E6%9C%80%E6%96%B0pv-kill-la-kill-trailer-full-hd-1080p_shortfilms

zdroje:   ANN,  Crunchyroll