Top 10 „enjou kousai“ dívek z anime

Japonští otaku kolegové z 2ch přišli s již druhým ročníkem ankety, které je tak trochu netradiční i na jejich obvyklé poměry. Jde v ní totiž o to, která anime postava něžného pohlaví nejvíce vypadá, jako kdyby si přivydělávala pomocí enjou kousai, tedy placených schůzek.

Pro neznalé vysvětlím, že enjou kousai je v podstatě rande za peníze/dárky a oblíbený způsob brigády nemalého množství japonských (středo)školaček. Náplní schůzky může být prakticky cokoliv; od nevinného pokecu u kávy až po sex v love hotelu. Záleží jak na přání zákazníka, tak samozřejmě na povaze dívky. Enjou kousai je zároveň terčem kritiky mnoha japonských i mezinárodních organizací, neboť se často jedná o dětskou prostituci. Placené schůzky se několikráte objevily také v anime. Tímto způsobem si vydělávala například Yuuki Nao z Mai-HiME.

Finální pořadí všech bišinek, které byly do této ankety zařazeny, je v úvodním obrázku a v japonském zdroji. Přepis první desítky naleznete pod článkem. „Šťastnou“ vítězkou se stala Atarashi Ako z anime Saki: Achiga-hen – Episode of Side-A. Zřejmě na tomto výsledku něco bude, neboť stejná postava se umístila na prvním místě i v loňském ročníku.

  postava (anime)
1. Atarashi Ako (Saki: Achiga-hen – Episode of Side-A)
2. Yuigahama Yui (Yahari Ore no Seishun Lovecome wa Machigatte Iru.)
3. Nibutani Shinka (Chuunibyou demo Koi ga Shitai!)
4. Kujou Karen (Kin`iro Mosaic)
5. Sasaki Chiho (Hataraku Maou-sama!)
6. Nakagawa Kanon (Kami nomi zo Shiru Sekai)
7. Okita Sawa (Tari Tari)
8. Minami Kotori (Love Live! School Idol Project)
9. Shimizudani Ryuuka (Saki: Achiga-hen – Episode of Side-A)
10. Morishima Haruka (Amagami SS) / Furutani Himawari (Yuru Yuri)