T.M.Revolution Nendoroid je na cestě

V uplynulých měsících bylo možné zakoupit na prodejních stáncích na koncertech či prostřednictvím Good Smile Company online obchodu Nendoroid figurky seiyuu a zpěvaček Tamury Yukari a Mizuki Nany. Před pár dny bylo oznámeno, že GSC chystá další Nendoroid figurku umělce, a to velmi populárního zpěváka Nishikawy Takanoriho, známého také jako T.M.Revolution. Nishikawa působí jako frontman skupiny abingdon boys school a jakožto T.M.Revolution nazpíval například ústřední skladby k řadě Gundam sérií, opening k Soul Eater, druhé řadě Sengoku Basara a v neposlední řadě se spolu s Mizuki Nanou podílel na openingu k anime Kakumeiki Valvrave.

Nendoroid T.M.Revolution má na sobě kostým z PV ke skladbě Preserved Roses (Kakumeiki Valvrave OP) a pomocí samolepky, která je součástí balení, lze reprodukovat i řeznou ránu na tváři, kterou v PV Nishikawa uštědří od letícího úlomku. Jako doplňky budou dále k dispozici mikrofon se stojanem a ručník z turné T.M.R. LIVE REVOLUTION’13 -UNDER:COVER 2-. Vyměnitelné tělo pak má na sobě tričko ze stejného turné. Mezi doplňky nebude chybět ani tzv. CLOUD, jež se v PV objevuje.

Nendoroid T.M.Revolution bude možné objednat nejdříve na festivalu Inazuma Rock Fes 2013, který proběhne 21. a 22. září v prefektuře Shiga. Standardní objednávky budou přijímány na online obchodu Good Smile Company od 25. září do 15. října. Cena bude stejná jako u Nendoroidů Mizuki Nany a Tamury Yukari, a to 4900 jenů.

zdroj:   Famitsu