Další bishonen anime na obzoru

Anime s pohlednými chlapci v hlavní roli nabývají na popularitě. Toto léto se začalo vysílat plavecké anime Free! a na podzim se chystá 2. řada Kuroko no Baske. K těmto bishonen titulům se nově přidává Meganebu!, jehož předlohou není překvapivě manga nebo novela, ale drama CD z roku 2011 a 2012.

Centrem příběhu je pět středoškoláků z města Sabae, které je proslulé svojí výrobou brýlí. Tito kluci založili školní kroužek Meganebu (ve volném překladu „Kroužek obrýlených“), kde projevují svoji vášeň právě k brýlím. Tuto pětici středoškoláků si můžete prohlédnout dole v galerii.

Režisérkou anime je nepříliš zkušená Yamamoto Soubi, která má za sebou například Robotica * Robotics nebo Kono Danshi, Ningyo Hiroimashita. I scénář má na starosti osoba něžného pohlaví – Akao Deko. Její práci můžete znát z Arakawa Under the Bridge nebo Nazo no Kanojo X. O produkci se postará Studio Deen, které se podílelo třeba na Fate/Stay Night nebo Junjou Romantica. Zajímavostí je, že oproti drama CD se změní seiyuu obsazení.

Byla zveřejněna také krátká upoutávka, jež oznamuje datum začátku vysílání – anime Meganebu! se dočkáme již v říjnu.