První upoutávka k romantické komedii Nourin

Na oficiálních stránkách anime adaptace light novely Nourin byla zveřejněna první upoutávka k anime, kterou můžete vidět dole. Kromě toho bylo i upřesněno datum vysílání – tohoto romantického anime se dočkáme příští rok v lednu.

Když národní idol Kusakabe Yuka předčasně ukončí svoji kariéru, je celý svět šokován. Mladík Hata Kousaku z toho dokonce dostane depresi, jelikož byl jejím největším fanouškem. Ve škole ho však čeká milé překvapení – Kusakabe Yuka změnila školu, představila se jako Kinoshita Ringo a začala s Kousakem chodit do třídy. Kousaku si uvědomí, že má jedinečnou šanci pokusit se co nejlépe poznat svůj idol a možná i navázat něco víc než přátelství.

Režii má na starosti Oonuma Shin. Ten má již s romantickými anime zkušenosti. Podílel se například na tvorbě anime Ef- a Tale of Memories nebo Kokoro Connect. Scénář vypracovala Yokote Michiko, která vytvářela scénář například k Princess Tutu nebo Genshiken. Na návrhu postav pracuje nepříliš zkušený Onoda Masato, jenž pracoval například na návrhu postav k anime Seitokai no Ichizon Lv.2. To celé probíhá ve studiu Silver Link, které se zasloužilo například o již zmiňovaný Kokoro Connect nebo Usagi Drop.

http://www.youtube.com/watch?v=LYb4PWergAE&fs=1&feature=oembed&wmode=opaque

zdroj:   ANN