Oznámeno anime Madan no Ou to Vanadis

Na oficiálním twitter účtu časopisu Comic Alive společnosti Media Factory byla oznámena anime adaptace light novely Madan no Ou to Vanadis. Vzhledem k tomu, že tato light novela patří do série MF Bunko J, která je zaměřená hlavně na harémové komedie, dá se stejné zaměření očekávat i od tohoto anime. Jelikož ještě není znám produkční tým ani animační studio, je pravděpodobné, že anime začne vycházet až příští rok.

V tomto fantasy světě existuje sedm království. Každému z nich vládne jedna Vanadis, což jsou překrásné dívky, které kosí své nepřátele dračími zbraněmi. Chlapec jménem Tinguru je téměř bezvýznamný šlechtic v jenom z království, avšak jednoho dne v bitvě potká proti sobě stříbrovlasou Vanadis se jménem Eren, jež ho v bitvě porazí. Ale místo toho, aby ho zabila, vezme si ho jako svého vězně.

Autorem light novely je Kawaguchi Tsukasa. Light novely začal vydávat pod vydavatelstvím Media Factory, se kterým vydal již 7 svazků. Poslední z nich vyšel v červenci. Kromě anime tato light novela inspirovala i manga adaptaci, která vychází v časopise Comic Flapper.

zdroj:   ANN