Sekai de Ichiban Tsuyoku Naritai anime projekt

V říjnu se na televizních obrazovkách objeví již dlouho slibované anime Sekai de Ichiban Tsuyoku Naritai (Chci se stát nejsilnější na světě), jehož manga předloha vychází v časopisu Comic Earth Star od roku 2011. Hlavní hrdinkou příběhu je top idol a center girl z nejpopulárnější idol skupiny Sweet, Hagiwara Sakura. Ta se ovšem rozhodne vzdát se kariéry slavné idol a vrhne se do wrestlerských ringů s cílem stát se tou nejsilnější pro wrestlerkou na světě.

Tým hlavních tvůrců má již zkušenosti s anime, kde vystupují a převážně bojují dívky s velkým poprsím. Anime bude režírovat Kujou Rion (Hagure Yuusha no Aesthetica) a design postav je v rukou ilustrátora známého pod jménem Rin Sin (Queen’s Blade, Ikkitousen). Animace pak bude vznikat ve studiu Arms (Maoyuu Maou Yuusha, Queen’s Blade, Hyakka Ryouran). V hlavní roli bývalé top idol Hagiwary Sakury se představí Taketatsu Ayana (Nakano Azusa z K-ON!, Kousaka Kirino z Oreimo) a její rivalku a nejlepší kamarádku v jednom, Miyazawu Erenu, bude namlouvat Asumi Kana (Nyaruko z Haiyore Nyaruko-san, Taneshima Poplar z WORKING!!).

Dosavadní anime adaptace titulů z řady Comic Earth Star (Teekyuu, Yama no Susume a Mangirl!) měly krátkou stopáž o délce několika minut, avšak Sekai de Ichiban Tsuyoku Naritai – krátce Sekatsuyo – bude první adaptací, jejíž epizody budou mít standardní stopáž a budou zařazeny do půlhodinového televizního bloku.

zdroj:   Otasuke