Obnovení projektu Neppu Kairiku Bushi Road

Minulý týden v úterý společnost Bushiroad oznámila, že na anime Neppu Kairiku Bushi Road se opět pracuje. Tento projekt byl prvotně oznámen před 10 lety a mělo se jednat o spolupráci společností Gainax, Takara a Broccoli, jejíž výsledkem měl být film. Nicméně produkční tým se postupně rozpadal a projekt byl pozastaven na dobu neurčitou.

Režisérem této série bude Sakoi Masayuki (Strawberry Panic, Needless), na scénáři pracuje Kaiho Norimitsu (scénáře k videohrám Guilty Gear). Návrh postav vytváří Mimori Shinov (ze společnosti Nitroplus, podílel se na původním projektu z roku 2003) a nepříliš zkušená Toda Mai (Holy Knight). O návrhy mechů se postará (Busou Shinki, Blassreiter). Anime by mělo začít vycházet v říjnu tohoto roku.

Anime bude součástí nové sběratelské karetní hry „Five Qross“, která spojuje dohromady tradiční papírové karty s online hraním pomocí QR kódů umístěných na zadních stranách karet. V první várce těchto karet se objeví i postavy z Fantasista Doll a IS: Infinite Stratos.

zdroj:   ANN