Nový trailer a info k anime Persona 3

Již na jaře jsme vás poprvé informovali, že se po Personě 4 dočká anime adaptace i třetí díl této populární RPG série. Tehdy bylo oznámeno, že adaptace dějově asi nejoblíbenějšího dílu série bude provedena formou několika celovečerních filmů. Podtitul prvního z filmů bude znít „Spring of Birth“ (Jarní probuzení). Oficiální stránky adaptace pak tento týden (opět symbolicky o úplňku) prošly výrazným updatem, který s sebou přinesl tři novinky.

První z nich byla taková drobnost v podobě nového oficiálního plakátu filmu, který můžete vidět na úvodním obrázku. Druhou, již podstatně zajímavější novinkou, bylo oznámení data premiéry prvního filmu, která byla stanovena na 23. listopad. A tou poslední je pak nový plnohodnotný trailer. Ve zbytku potom stránky opět potvrdily, že se na filmu budou s mírnými obměnami podílet stejný tvůrčí tým i studio, jež mají na svědomí i anime adaptaci Persony 4. Role jednotlivých hrdinů si zopakují jejich představitelé známí z původní hry.

V roli hlavního hrdiny, který byl pro účely anime pojmenován Yuuki Makoto, se tak můžete těšit na Ishidu Akiru a v dalších rolích třeba na Toyoguchi Megumi, Midorikawu Hikarua nebo Sawashiro Miyuki. Zajímavostí také je, že prostřednictvím zvukových nahrávek z původní hry si svou roli postavy Igora zopakuje i zesnulý Tanonaka Isamu.

V novém traileru můžete poprvé slyšet song „More Than One Heart“ od zpěvačky Kawamury Yumi, jenž bude ústřední písní prvního filmu. Samotný trailer si můžete pustit níže.