Podrobnosti o anime Love Lab

Minulý týden ve čtvrtek byla vypuštěna nová patnáct sekund trvající televizní upoutávka k anime adaptaci čtyřpanelovky Love Lab. Její předloha pochází z pera mangaky Miyahary Ruri a vychází v časopisech vydavatele Houbunshi od roku 2006. Za tu dobu vydala sedm svazků, z nichž poslední vyšel na konci loňského roku.

Hlavní postavou příběhu je Maki, která je prezidentkou studentské rady a je obdivována  za svoje klidné a zdvořilé chování. Kromě ní je na škole velmi populární i její kamarádka Rika, která nad ničím moc nepřemýšlí a v lecčem se chová spíše jako kluk. Ta jednoho dne náhodou načapá Maki, jak trénuje líbání s polštářem, a zjistí, že Maki není taková, jak si všichni myslí. Riko je donucena toto setkání udržovat v tajnosti a navíc musí s Maki trénovat všechny možné věci týkající se vztahů; například držení se za ruce.

Na anime pracují stejní lidé, kteří pracovali na obou sériích anime Yuru Yuri, takže se dá očekávat, že Love Lab se bude nést v podobném duchu. Anime začne vycházet začátkem příštího měsíce.

zdroje:   ANN,  Wikipedia