Naked apron Nyaruko

Společnost Max Factory představuje novou figurku Nyarlathotep z anime Haiyore! Nyaruko-san, které volně vychází z povídek o mýtu Cthulhu od amerického spisovatele a básníka H. P. Lovercrafta.

Nyarlathotep, stejně jako většina figurek, o kterých jsme se v poslední době zmínili, se s oblečením zrovna nekamarádí. Nyarlathotep, Plazící se stín či prostě Nyaruko, tak vykouzlí pravděpodobně úsměv na tvářích všech příznivců sporého a zároveň sexy oblečení.

Hyperaktivní mimozemšťanka se oblékla do zástěry, na které není napsáno žádné jiné jméno než jejího milovaného Mahira. Pramen vlasů, jenž Nyaruko neustále trčí z hlavy, na svém konci tvoří srdíčko. Skoro je těžké uvěřit, že předmět podobný páčidlu, který Nyaruko drží v pravé ruce, slouží k párání démonů na malé kousky. Páčidlo je rovněž možno vyměnit za méně smrtící nástroj, a to konkrétně za naběračku, která je k figurce přiložena.

V příslušné diskuzi na MyFigureCollection se od oznámení figurky rozhořely diskuze, zdali Nyaruko má či nemá pantsu či alespoň něco, co by zakrývalo její intimní partie. Z dostupných fotografií se na tuto hádanku prozatím nedaří najít uspokojivou odpověď.

Max Factory nám figurku sexy Nyaruko v měřítku 1/7 (26 cm) servíruje na talířovém podstavci za 7 800 jenů (1 574 Kč, AmiAmi). Cena platí pro předobjednávky, vydání figurky je naplánováno na konec září.

zdroj:   GSC