Podrobnosti o Namiuchigiwa no Muromi-san

V nedávné době se objevilo mnoho informací o anime adaptaci mangy Namiuchigiwa no Muromi-san. Skutečnost, že se chystá anime projekt, byla poprvé oznámena loni v říjnu a v prosinci pak byli ohlášeni tvůrci. Jelikož je tento článek první zmínkou o tomto anime na Konatě, shrnu v něm zatím veškeré info, jež bylo do dnešního dne vypuštěno do světa.

Tato fantasy komedie se točí okolo osamělého teenagera Mukoujimy Takuroua, který tráví svůj volný čas rybařením. Jednoho dne ale náhodou uloví mořskou pannu Muromi. Ta však rozhodně není normální mořskou pannou – kromě toho, že je šílená a výstřední, má i zálibu v alkoholu. Nyní se Muromi objeví vždy, když jde Takurou rybařit, a baví se o všem možném. Časem se zde objevují i další Murominy kamarádky.

Animace se ujmulo studio Tatsunoko Production. Svůj režisérský debut si zde odbyl Yoshihara Tatsuya, který předtím pracoval jako animátor ve studiu Actas. Scénař měl na starosti Fudeyasu Kazuyuki, který již má za sebou například Hajime no Ippo: The Fighting – New Challenger nebo Ben-Tou. O převod postav z mangy do anime se postarala nepříliš zkušená Sadakata Kikuko, která má za sebou například obě TV série anime Shikabane Hime. V hlavních rolích se můžete těšit na seiyuu Tamuru Yukari a Mizushimu Takahira.

Manga začala vycházet v roce 2009 a v říjnu minulého roku vyšel její 7. svazek. Anime by mělo začít vycházet 24. března.

Promo:

zdroje:   ANN,  Crunchyroll