Figurky čarodějky Melty a roztomilé Elminy z RPG Shining

V poslední době se začaly objevovat nové figurky k populární herní sérii Shining od SEGY. Dvě z nich si tu dnes představíme. Pojďme se podívat, co si na nás připravily Elmina Rhoderie ze Shining Blade a Melty de Granite ze Shining Hearts.

Elmina se dočkala svého v pořadí druhého zpracování od společnosti Kotobukiya. Oproti předchozí verzi si nová Elmina zapomněla svůj plášť i kouzelnou hůl. Aby tento nedostatek napravila, složila ruce do roztomilého omluvného gesta, které doprovází svým úsměvem. Co se týče oblečení, žádná přehlídka v plavkách se nekoná. Elmina zůstává věrná svým zelenobílým šatům s červenou mašličkou. Pokud vám figurka Elminy přijde povědomá, je to dost možné. Přesně v této póze je totiž možné Elminu spatřit na jedné z ilustrací od kreativního tvůrce série Shining – Tonyho Taky. Figurka Elminy je v měřítku 1/8 (18,5 cm) a na AmiAmi si ji můžete předobjednat za 5 430 jenů (1 103 Kč). Vydání je oznámeno na konec května.

Čarodějka Melty se jako skutečná milovnice zmrzliny uvelebila na obří kopečkové zmrzlině v kornoutu. Stejně jako Elmina zůstává i Melty věrná svému charakteristickému oblečení, kterým jsou šaty. Těm na první pohled dominuje Meltiin rozměrný klobouk vyzdobený růžovou mašlí. Na dobrodružné výpravě za zmrzlinou Melty doprovází její věrný netopýří společník Sorbe. Ten se již neschovává pod kloboukem, jak tomu bylo u předloňské figurky od Kotobukiye. Tentokrát si zvesela kolem Melty poletuje s modrým nanukem. Pokud vás zmrzlinová čarodějka očarovala a již ji vidíte ve své sbírce, připravte se na o něco vyšší částku než u Elminy. Melty od společnosti Alter v měřítku 1/8 (25 cm) přijde na AmiAmi, které přijímá předobjednávky, na 8 760 jenů (1 780 Kč). Melty vyčkává a do vaší sbírky se přidá nejdříve na konci srpna, kdy je ohlášeno její vydání.